Suddagummans gata 4, Bromma

Våra priser

Vi erbjuder två typer av bokföringsmodeller:

  1. TRADITIONELL BOKFÖRING
   Du skickar oss alla dina dokument (fakturor, bankkontoutdrag, skattekontoutdrag, lönespecifikationer och övriga kvittenser) i ett kuvert eller en pärm. Du får en verifikationslista, en månatlig resultatrapport och en balansrapport varje månad.

   Enskild firma, Handelsbolag = pris från 990:- per månad

   • Bokslutmetoden.
   • 1-30 transaktioner per månad.
   • Momsdeklaration ingår.

   För enskilda firmor med ett litet antal transaktioner per år, erbjuder vi ett rabatterat paketpris inkl. momsdeklaration och förenklat bokslut. Kontakta oss utan förpliktelser!

   Aktiebolag från 1500:- per månad.

   • Bokslutmetoden.
   • 1-30 transaktioner per månad.
   • Momsdeklaration ingår.

   Som tillval kan väljas faktureringstjänst, lönehantering, kontrolluppgifter, deklarationer m.m. För en komplett prislista och en mer anpassad och exakt prissättning just för ditt företag samt detaljer kring vad som ingår i våra paket ber vi dig att fylla vår formulär för prisförfrågan eller ringa oss utan förpliktelser!

  2. DIGITAL BOKFÖRING
   Du skickar inga pappersdokument till oss. Alla dokument överförs digitalt i PDF-format eller excel-filer. Ditt kontoutdrag kopieras direkt från din bank. Ditt banksaldo och bokföringen stämmer alltid! Du får en verifikationslista, en månatlig resultatrapport och en balansrapport varje månad.

   Som tillval kan väljas faktureringstjänst, lönehantering, kontrolluppgifter, deklarationer, årsredovisningar m.m. Priserna ovan inkluderar momsdeklarationen. För en komplett prislista och en anpassad och exakt prissättning just för ditt företag samt detaljer kring vad som ingår i våra paket ber vi dig att fylla vår formulär för prisförfrågan. 

  3. För enskilda firmor med ett litet antal transaktioner per år, erbjuder vi ett rabatterat paketpris inkl. momsdeklaration och förenklat bokslut. Kontakta oss utan förpliktelser!

  4. Konsultarvode – Vi hjälper dig att lösa dina problem med myndigheter och organisationer.
   För våra registrerade kunder debiterar vi 450 kr per påbörjad timme.
   För utomstående kunder debiterar vi 650 kr per påbörjad timme.

   Alla priser exkl. moms.